onsdag 26 februari 2014

Hjärtat brinner och själen längtar...

Crazy Horse i Black Hill Mountains

...efter en roadtrip...
Sitter och går igenom bildmaterial från de senaste årens jobb. Det har blivit många dagars bläddrande. Ett kul arbete som gör hjärnan glad. Roligast av allt är att hitta alla bilder man missat. De som inte var värda en stjärna i Adobe Bridge för ett par år sedan blir helt plötsligt tilldelade en femma. Intressant...
I dag har de flesta timmarna gått åt att ta sig igenom indianreservatet Pine Ridge i South Dakota. Denna resa gjordes i slutet av 2011 tillsammans med svärfar Tommy Borg.
Det är inte så där särskilt ofta som man har tid att göra turistattraktioner när man är ute men i South Dakota hanns det med eftersom vår hyrbil gick sönder och vi var tvungna att vänta ett dygn innan en ny rullades upp de sextio milen från Denver.
Det blev en dag bland bergen i Black Hill. Vi lyckades till och med kolla in något som måste vara en av världens värsta turistfällor...Mount Rushmore.
Ett trevligare ställe var ju i så fall Crazy Horse-monumentet i samma bergsområde. God mat, god pilsner och en vacker utsikt.

Efter alla dessa timmar bläddrandes bland bilder så inser jag att det snart MÅSTE vara dags för en ny roadtrip. Som sagt, hjärtat brinner och själen längtar...


Mount Rushmore från baksidan var mycket bättre än från framsidan.

Svärfar Tommy i Black Hill Mountains

Tja, ni känner ju mig vid det här laget :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar