lördag 29 mars 2014

Snapshots från mig till er...

Seven Kilometer Market - Odessa, Ukraina

Jag ligger fortfarande. Dylan är hemma och tar hand om mig. Vi lyssnar just nu på Dave Gahans soloplatta "Paper Monsters". Tidigare har vi njutit av The War on Drugs och deras otroligt bra "Lost In The Dream" som måste vara en av de bästa plattorna på väldigt länge.
Jag käkar piller med jämna mellanrum men i dag har jag faktiskt detta till trots lyckats peta in en ny lite bildserie på min hemsida. Detta är en serie som är plåtad för några år sedan på Seven Kilometer Market strax utanför Odessa i Ukraina.
Just denna serien består endast utav bilder på nakna skyltdockor. Det övriga materialet sparar jag till ett senare tillfälle.
Jag och Mikael Ankarvik var där tillsammans. En ganska sjuk upplevelse. Man fick inte på några villkor använda sin kamera därinne. Jag plåtade en hel del men var tvungen att sluta när ett par vakter kastade ut oss och hotade med att skulle ta min kamera.
Hur som helst så har jag lagt upp denna serien under Snapshots på min hemsida.
Just Snapshots är den del av min hemsida där en massa serier hamnar som inte riktigt gått hela vägen. Det kan också vara lite pågående projekt som inte riktigt vet vilken väg de ska ta. Eller så är det små reportage som är för bra eller för kul för att inte visa samtidigt som de inte håller måttet för att få hamna på sidan Dokumentärer & Reportage.
Gå gärna in och kika här.

Jag blev väldigt glad i morse när jag vaknade och gick igenom de webbsidor som jag brukar kika på varje morgon. Lars Darebergs fina blogg är en sådan. För övrigt hoppas jag att det för er alla är en självklarhet att varje dag kika in på denna intressanta och uppfriskande blogg. 
I dag hade Lars skrivit om min nya hemsida. Han hade dessutom lagt upp en massa länkar som kommer att göra mina sängliggande dagar mycket roligare. Ett stort, STORT tack min vän.
Kolla här!
För övrigt önskar jag er alla en fin lördagkväll.
Snälla, snälla gör som jag och Dylan kommer att göra. Fira Earth Hour mellan 20.30 och 21.30 och stäng av alla lampor, datorer, tv-apparater, stereo och allt annat. Sitt och prata en timme och njut av livet.

4 kommentarer:

  1. Tack broder!
    Ta hand om dig.
    /LarsD

    SvaraRadera
  2. som alltid trevliga inlägg . xtra trevligt att du diggat The War On Drugs senaste . helt otroligt bra o den bara växer o växer . har förstått du råkat illa ut efter de fina farozonpartyt . sicka rötägg de finns . keep up . / Stefan Pålsson

    SvaraRadera