fredag 6 augusti 2010

Working on a dream...


Fredag...
Camp Finja slår upp portarna i morgon, lördag, vid lunch. Två dagar med intensiva repetitioner, rött vin och grill, väntar. Det gamla spettkaksbageriet, som mellan varven även hunnit vara ett mörkrum, kommer att fyllas med instrument, musiker och en massa mikrofoner och sladdar. Passar redan nu på att be mina grannar om ursäkt och förståelse :)
Broder Brandt har tillbringat veckan med att plita ner tecken på randiga papper. Många papper har det blivit....
Tanken är att det ska låta bra på onsdag och torsdag när Crazy Janey (med trummor, bas och riktiga gitarrer :)) ska försöka underhålla på Harrys innergård när Festivaldax drar igång.
Vi hoppas på bra väder, mycket folk och en väldans massa kärlek. Vi ses längst fram...

På Kristianstadsbladet åker vi varje fredag till bygget på den nya arenan för att ta "veckans bild". Just denna veckan händer där inte särskilt mycket...
Jag har fått en väldig massa respons och synpunkter, via mejl och sms, på bilderna där jag fotograferat mina fötter. Kul, tack... Jag fortsätter som ni märker :)
För övrigt så överlever man bäst helgen med ett vin från Kampanien, lite lufttorkad skinka, parmesanost, sparris och The Low Anthem's "Oh my God, Charlie Darwin".
Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. De där fötterna du plåttar, vilken storlek har de :-)

    SvaraRadera
  2. De borde vara lite större. Nu får jag istället dra in magen så förbannat för att få med dem på bild :)

    SvaraRadera