måndag 2 augusti 2010

Färg eller svart/vitt?


Min sommar på Kristianstadsbladet börjar lida mot sitt slut. Lite drygt en vecka kvar bara. Det har varit en bra sommar och det har känts inspirerande att få jobba på en redaktion och ha folk runtomkring sig igen. Min vinter och vår som frilansare innebar en hel del arbete på egen hand. Inspirerande det också, fast på ett annat sätt. Är tacksam för att jag faktiskt har möjligheten att få smaka på båda varianterna.
Hösten kommer att börja med en hel del skrivande och bildredigering av jobb som fått ligga och mogna lite. Dessutom ser jag fram emot en del resande, bland annat till Slovakien och USA.
Just nu är jag i valet och kvalet mellan färg eller svart/vitt...
Håller på att försöka hitta rätt känsla. Kul men svårt.
För tillfället är det bilder från ett reportage som handlar om leprasjuka i New Delhi och Dehradun som ställer till det för mig. Vi får se vart det slutar...
För övrigt vill jag passa på att rekommendera nya iPhone 4. Helt fantastisk...


4 kommentarer:

 1. Färg eller svartvitt är väl inget du behöver grubbla på. Låt magkänslan bestämma och det blir bra som det brukar bli med dina bilden min vän.

  SvaraRadera
 2. Färg eller svartvitt? Det är väl ungefär som att välja att prata om leprasjuka i New Delhi eller iPhone 4 - man kan göra båda! Kopplingen är kanske inte omedelbar men det skapar onekligen dynamik... Go for it my friend! /Antti

  SvaraRadera
 3. Leprajobbet ser ut till att bli riktigt bra. Ser fram emot det färdiga repet.
  /Matso

  SvaraRadera