torsdag 24 juni 2010

Snaps, sill och kärlek och kanske en jordgubbe eller två...


Har tillbringat de senaste tre veckorna på Kristianstadsbladets bildredaktion.
Kul att så enkelt komma in i en skön gemenskap och en miljö där bilden fortfarande betyder väldigt mycket.
Dessutom väldigt roligt att få möjligheten att "komma hem" igen efter några år i Malmö.
Tillbaka på småvägarna och skogarna där min frisyr håller sig bättre i skick än på de blåsiga gatorna i Malmö. Bara en sån sak :)

Nils Losell

Midsommaren tillbringas vid Finjasjön tillsammans med nära och kära. Min syster meddelar att snapsen är kryddad och hon har dessutom lovat att hon ska hälla över en liten slurk på en flaska till mig innan hon kyler ner resten.
Kryddat brännvin ska inte ligga i frysen. Bara så att ni vet...
För övrigt rekommenderar jag att ni tar en titt i förra lördagens K2 (Kristianstadsbladets lördagsbilaga) där ni hittar fantastiska recept till en lyckad midsommarmeny signerat den unge och duktige kocken Nils Losell.
Kan varmt rekommendera Farmor Ekbergs matjesill och Västebottenpaj med löjrom.
Jag gjorde debut som matfotograf. Tack för möjligheten My...

Glad midsommar på er alla!

Farmor Ekbergs matjesill

Västerbottenpaj med löjrom

Med fötterna på jorden



Midsommaren tillbringas vid Finjasjön tillsammans med nära och kära. Min syster meddelar att snapsen är kryddad och hon har dessutom lovat att hon ska hälla över en liten slurk på en flaska till mig innan hon kyler ner resten.
Kryddat brännvin ska inte ligga i frysen. Bara så att ni vet...
För övrigt rekommenderar jag att ni tar en titt i förra lördagens K2 (Kristianstadsbladets lördagsbilaga) där ni hittar fantastiska recept på en lyckad midsommarmeny signerat den unge och duktige kocken Nils Losell.
Kan varmt rekommendera Farmor Ekbergs matjesill och Västebottenpaj med löjrom.
Jag gjorde debut som matfotograf. Tack för möjligheten My...

Glad midsommar på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar