fredag 9 mars 2012

Från himmel till helvete...


Har varit i Austin i två fina dygn. Underbara musikupplevelser tillsammans med James McMurtry och Jon Dee Graham på Continental Club.
Min vän David Pulkingham som var och spelade på The Dimestore Junkies releasefester i Malmö och Hässleholm i maj har tagit god hand om oss.
I dag har vi kört nästan femtio mil nordväst till en riktig liten håla som heter Sweetwater. När vi lämnade Austin runt lunch så visade termometern på nästan 25 grader. Här i Sweetwater är vi plötsligt tillbaka i någon slags svensk novemberstorm med en temp runt nollan.
Jag är här för att göra en grej om USA:s största Skallerormsfestival som börjar i dag och som kommer att pågå tills på söndag. Vi får väl se hur det blir...
I kväll öppnar festivalen med att kröna Miss Snake Charmer och i morgon ger sig folket ut för att fånga orm som fortfarande befinner sig i vintervila.
Förra året fångades nästan 1000 kilo skallerorm.
Vi lever i en galen värld. Ser redan fram emot Austin och mer bra musik redan på söndag :)

Jo, förresten...min hustru är nu officiellt en VIOLATOR enligt Texas Department of Public Safety. Hon blev stoppad av en Texas Ranger på vägen hit på grund av fortkörning. Jag skrattar fortfarande åt hennes lilla bevis på detta snöpliga stopp. Böter? Nej, bara en ordentlig varning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar